Perfecte heenronde voor onze A-Ladies

vrijdag 24 januari 2020 - 13u57

Opnieuw winst voor onze A-Ladies. Deze keer werd de maat genomen van Famkes Westhoek. Het werd 6-0

Naast Elien Van Wynendaele moesten de Ladies het tegen Famkes Westhoek nu ook stellen zonder Margaux Van Ackere. Maar de Ajuinen kunnen dit seizoen rekenen op hun brede, kwaliteitsvolle kern om dit op te vangen. Met hoge druk konden ze van meet af aan hun spel opdringen. Dat leidde al na 8 minuten tot het openingsdoelpunt. Op een perfecte voorzet van Nina Vindevoghel kon Evy De Smedt scoren. Met een fantastisch afstandsschot vanop 25 meter verdubbelde Laurence Marchal de score. De bezoekers van hun kant konden Riet Maes slechts 1 keer op de proef stellen. Na 20 minuten was het verschil gemaakt. Op aangeven van Anke Vanhooren zorgde Evy De Smedt met haar tweede van de namiddag voor 3-0. Nina Vindevoghel, Henriette Awete en Tiffanie Vanderdonckt troffen nog het doelkader voor de rust.

We kregen hetzelfde spelbeeld in de tweede helft. De onvermijdelijke Anke Vanhooren had ook een voet in de volgende doelpunten. Op een pass van Evy De Smedt zorgde ze voor 4-0. Nadien bediende Anke zelf Annelies Van Loock die de forfaitscore op het bord zette. Een voorzet van Annelies Van Loock stierf op de dwarsligger. Niet veel later legde alweer Anke Vanhooren, na voorbereidend werk van Henriette Awete, de 6-0 eindstand vast met een mooi gekruist schot.

Zo sluiten de Eendracht Aalst Ladies de heenronde in eerste nationale af met een onwaarschijnlijke 42 op 42.

EA Ladies: Maes, Van Der Biest, Andries, Van Mingeroet, Marchal (76' De Kegel), Vindevoghel (58' Raekelboom), Van Loock, Vanhooren, Vanderdonckt, De Smedt, Awete (67' Van Mullem).

Doelpunten: 10' De Smedt 1-0, 18' Marchal 2-0, 20' De Smedt 3-0, 53' Vanhooren 4-0, 65' Van Loock 5-0, 67' Vanhooren 6-0.

pa management logoplastiekhofstade  duffelcoatvaillantreal estate Joma Rotator

de smaele lgo accofiska logo        zwarte kat logo  pareyn liften          

van migeroet logo dakwerken de vos logo schrauwen logo