Welkom Sheila Broos en Stephanie Suenens!

woensdag 14 juli 2021 - 09u17
Stephanie en Sheila met hun nieuwe wedstrijdshirt

Onze club heeft zich versterkt met Sheila Broos (24) en Stephanie Suenens (29), die beiden overkomen van reeksgenoot White Star Woluwe. Ze raakten gecharmeerd door de voetballende aanpak van de Ladies en wilden daar dan ook graag deel van uitmaken.

Dirk Decoen ziet in Sheila Broos een speelster die op verschillende posities kan ingezet worden. Ze debuteerde in 2015 bij KSK Heist in de Super League, waar ze zich liet opmerken als box-to-box middenveldster. Vorig seizoen werd de draaischijf van Woluwe overgeheveld naar de flank en bij de Ladies zou zelfs een plaats in de verdediging tot de mogelijkheden behoren voor Sheila, die zich altijd naar het ploegbelang schikt. De Leuvense is scherp in de duels, kan zich op kracht doorzetten en heeft vaak een voet in de doelkansen. Ze kan ook rekenen op haar snelheid van uitvoering. Bij White Star stond Sheila te boek als sterkhoudster van de ploeg.

Stephanie Suenens kijkt er naar om opnieuw onder haar jeugdcoach te trainen. Het was Dirk Decoen die de Pajotse leerde voetballen bij Anderlecht. Nadat ze bij paars-wit ook de nodige speelminuten vergaarde in het eerste elftal, werd ze in 2013 een vaste waarde bij Antwerp. Haar beste jaren kende de rechterflankspeelster bij KSK Heist, waarmee ze opnieuw naar het hoogste niveau promoveerde en zelfs genomineerd werd voor de Sparkle 2017. Vorig jaar liep Stephanie een knieblessure op maar in de komende weken moet ze opnieuw kunnen aansluiten. Ze is een typische flankspeelster: zeer snel, conditioneel sterk, aanspeelbaar en met het nodige overzicht voor doel.

Sheila en Stephanie willen met de Eendracht Aalst Ladies in de reguliere competitie reeds op plaats 6 mikken, met af en toe een uitschieter. Ze waren onder de indruk van de manier waarop Standard over de knie werd gelegd in het Pierre Cornelisstadion. Als play-off 1 er toch in zit naarmate het seizoen vordert, want in voetbal weet je nooit, willen ze die kans zeker niet laten liggen.

pa management logoplastiekhofstade  duffelcoatvaillantreal estate Joma Rotator

de smaele lgo accofiska logo        zwarte kat logo  pareyn liften          

van migeroet logo dakwerken de vos logo schrauwen logo