Welkom Rebecca Degenaers en Lauren Godart!

woensdag 03 maart 2021 - 09u26
Lauren en Rebecca zijn klaar voor de uitdaging bij de Ladies.

Onze club heeft haar eerste aanwinsten voor volgend seizoen binnengehaald met aanvalster Rebecca Degenaers (31), die met o.a. Beerschot en Antwerp ervaring heeft op het hoogste niveau, en aanvallende middenveldster Lauren Godart (23), die als youngster nog voor onze Divas speelde. We stellen ze beiden graag aan jullie voor.

Rebecca Degenaers brengt heel wat ervaring mee naar Aalst. Als 15-jarige scoorde ze voor Sinaai Girls in haar debuutwedstrijd op het hoogste niveau meteen tegen Anderlecht. Enkele jaren later trok Rebecca naar tweedenationaler Kontich waarmee ze een titel pakte en dus terugkeerde. De ploeg werd achtereenvolgens GBA-Kontich FC, Beerschot en tot slot Antwerp in de Women's BeNe League. De Antwerpse spits zette in 2014 een stapje terug naar derdenationaler Svelta Melsele maar het ging vervolgens opnieuw crescendo met 2 titels. Dat ze een neus voor doelpunten heeft bewees ze ook bij de Waaslanders. Het laatste anderhalfjaar was Rebbeca in haar eigen gemeente Zwijndrecht actief in de provinciale reeksen, maar het kriebelde om zich nog eens op het hoogste niveau te laten zien.

Lauren Godart is geen onbekende voor de volgers van het Aalsterse damesvoetbal. Van 2015 tot 2017 was ze, samen met Daisy Baudewijns, één van de jonge sterkhouders bij onze Divas Eendracht Aalst in eerste provinciale. De jeugdopleiding kreeg Lauren in haar achtertuin bij FC Herne, waar ze ook op jonge leeftijd debuteerde in het eerste elftal. Karel Baillius haalde haar vervolgens naar Den Deysel in Denderhoutem, waar de thuisbasis van onze Divas was. Na de fusie ging Godart opnieuw in eigen streek voetballen bij Herne en Kester-Gooik. En kijk, voor de jaarwisseling waagde Lauren haar kans op de trainingen bij de Ladies. Daarin wist ze Dirk Decoen dermate te overtuigen van haar potentieel en krijgt ze nu een plaats in de A-kern voor volgend seizoen.

Aan motivatie alvast geen gebrek bij Rebecca en Lauren. Heel veel succes bij de Ladies! 

pa management logoplastiekhofstade  duffelcoatvaillantreal estate Joma Rotator

de smaele lgo accofiska logo        zwarte kat logo  pareyn liften          

van migeroet logo dakwerken de vos logo schrauwen logo