Corona-update Zandberg complex

zondag 25 oktober 2020 - 22u57

Na de interlandbreak hervat de Super League normaliter vanaf 6 november opnieuw de competitie. De nationale damesreeksen, die tijdelijk stilgelegd werden, zouden dat na 19 november doen. De trainingen blijven intussen gewoon doorgaan op ons Zandberg complex, zij het nog steeds zonder publiek.

De overheid zal in samenwerking met de lokale politiezone onverwachte controles uitvoeren en de gekende boetes aanrekenen (250 euro per persoon en 750 euro voor de club). Het aanbieden en nuttigen van drank en voedsel is verboden. De kantines zijn net als de cafés voor 4 weken (tot 15 november) gesloten, waarna de situatie herbekeken wordt door de overheid. 

Onze leden dienen op en naast het veld de basismaatregelen strikt na te leven zoals regelmatig de handen wassen, de voorziene handgels gebruiken, social distancing, een mondmasker dragen rond de terreinen en op de parking, de nauwe contacten beperken en thuisblijven als men ziek is.

Door het sluiten van de kleedkamers komen onze speelsters in trainingstenue naar de club met hun eigen drinkfles. High fives, handen schudden en knuffels zijn niet toegelaten, net als spuwen op het terrein of in de handen (als keepster). Hoesten en niezen gebeurt in de elleboog, snuiten in een papieren zakdoek die meteen weggegooid wordt.

SC Eendracht Aalst Ladies volgt de adviezen van de overheid en de voetbalfederaties, en wil zo lang mogelijk doorgaan met voetballen op een veilige manier. Dat kan enkel met de medewerking van haar speelsters, stafleden, supporters en bezoekers. Bij het overtreden van deze richtlijnen zal er gevraagd worden om het Zandberg complex te verlaten. 

Alvast dank voor het begrip & stay safe!

pa management logoplastiekhofstade  duffelcoatvaillantreal estate Joma Rotator

de smaele lgo accofiska logo        zwarte kat logo  pareyn liften          

van migeroet logo dakwerken de vos logo schrauwen logo