Ladies teams kunnen voorbereiding voortzetten

woensdag 29 juli 2020 - 21u44

Na de voorbarige communicatie van Minister van Sport Ben Weyts en de verwarring die ontstond na de Veiligheidsraad is er nu toch meer duidelijkheid voor de sportsector. Terwijl onze herenploeg, die onder de beslissing valt van Voetbal Vlaanderen, geen wedstrijden meer mag spelen tot en met 25 augustus mogen de Ladies teams hun voorbereidingscampagne wel voortzetten.

De hoogste afdelingen in het vrouwenvoetbal (Super League, eerste en tweede nationale) worden namelijk waargenomen door de Pro League of de voetbalbond, net zoals de Profliga (1A, 1B ) bij de heren. Concreet wil dat zeggen dat onze A-kern (Super League) en beloften (tweede nationale) voorlopig oefenwedstrijden kunnen blijven spelen tegen teams uit bovengenoemde afdelingen, zolang er geen verbod is in de provincie of de stad. Publiek is welkom maar met verplicht mondmasker (vanaf 12 jaar) en een maximum van 200 toeschouwers.

De A-kern oefent zaterdag om 14u00 in en tegen mede-promovendus Zulte Waregem. De beloften ontvangen diezelfde dag EM Opwijk, ook al een reeksgenoot, om 18u00 op Zandberg.

   

Hoofdsponsors:

plastiekhofstade  duffelcoat

pa management logo

Kledijsponsor:

accofiska logo       van migeroet logo    pareyn liften    
 
 
 
      zwarte kat logo  schrauwen logo  made in italy logo     vaillant logo   
 
 
de smaele lgo          dakwerken de vos logo
 
 
 
Sponsors:
 
begrafenissen arijs    JAN VERLEYZEN   albatros logo   alpha verzekeringen logo
 
 
castelein logo     hubo logo     plateau ramen logo     schoonjans logo     sterckx media lofgo