Omkadering bij de Ladies krijgt vorm

zaterdag 04 juli 2020 - 16u52

Onze club bereidt zich verder voor op het uitdagende seizoen dat voor de deur staat, met uiteraard de terugkeer op het hoogste niveau en de beloften die zich zullen meten in tweede nationale. Na de gerealiseerde transfers en de uitbreiding van de trainersstaf krijgt nu ook de omkadering vorm.

Coach Dirk Decoen kreeg bij de A-kern Raymond Loose (T2) al naast zich. Mario De Bisschop zal onze doelvrouwen trainen en begeleiden. Lisa Vandeputte wordt afgevaardigde en Ruben Janssens van Recover Ninove zal met zijn praktijk de Ladies bijstaan als kinesist. Dat doet hij al bij de herenploeg en de jeugdwerking.

Het beloftenteam blijft onder de vleugels van Wim De Jonghe (T1) en Geert Angenon (T2). Zij kunnen rekenen op Pieter De Schrijver als afgevaardigde en verzorger.

Alain Van Mingeroet is als commercieel verantwoordelijke nieuw in het clubbestuur, waar ook Johnny Dierick (manager), Karel Baillius (sportief en operationeel), Geert Angenon (financieel), Jana Dekens (kledij en evenementen) en Carla Temmerman (evenementen en merchandising) deel van uitmaken. Patrick Le Juste is zowel voorzitter van de Ladies, de heren als de jeugd.

Daarnaast starten de Eendracht Aalst Ladies ook een webteam op. Kenneth Demaret zal net als bij de heren fungeren als pers- en mediaverantwoordelijke. In het digitale team is ook een rol weggelegd voor Lisa Vandeputte en Alain Van Mingeroet.

Laat het seizoen 2020-2021 beginnen!

pa management logoplastiekhofstade  duffelcoatvaillantreal estate Joma Rotator

de smaele lgo accofiska logo        zwarte kat logo  pareyn liften          

van migeroet logo dakwerken de vos logo schrauwen logo